Äntligen en bra epost-klient till Android!

Aqua_Mail_iconDet tog ett par år, men till slut fick även Android en vettig, snygg och lättanvänd epost-applikation! Aqua Mail har stöd för IMAP, POP3 och SMTP och är busenkel att ställa in när det gäller vanliga gratistjänster som Yahoo, Hotmail, Gmail mfl. Du skriver bara in användarnamn och lösenord, så fixar appen resten.

Programmet har mycket inställningar för den som är intresserad av att pilla med detaljerna, men det finns också ett basic-läge som stuvar undan överflödiga inställningar för de som nöjer sig med grunderna.

Några utvalda funktioner:
– Pinkod för att komma åt eposten. Bra om man vill hålla det privata just privat.
– Olika synkintervall och notifieringar för respektive konto.
– Konton kan ha egna kataloger för sina bilagor.
– Möjlighet att skapa olika identiteter. På så vis kan du ha en identitet med ett annat utgående namn och server, epost-adress, svarsadress mm.
– Det finns en kombinerad brevlåda för alla konton så man slipper gräva runt i olika kataloger. Breven är färgkodade så det är lätt att se var de hör hemma.
– Det finns två stycken widgets, en som visar en räknare för alla olästa brev, och en som visar valfritt kontos inkommande brevlåda. Det går att bläddra och uppdatera, samt skapa ett nytt brev – men detta öppnar appen.

Den som använder Tasker har tillgång till inställningar och kan läsa mail, och det finns kopplingar till flera andra appar som t ex Light Flow och Cloud Print.

Det enda som saknas är mappar och regler så man enkelt kan filtrera inkommande post, men det kommer förhoppningsvis.

Aqua Mail är i sin gratisversion begränsad till två konton. Det saknas också möjlighet att skapa olika identiteter, och varje epostmeddelande innehåller en liten reklamsignatur för appen. I övrigt finns allt där, vilket är generöst. Det blir full pott för Aqua Mail, som ständigt uppdateras med nya funktioner av en utvecklare som lyssnar till användarnas önskemål.

Aqua Mail screenshot

Betyg: ★★★★★
Ladda ned Aqua Mail!
Kostnad: Gratis med mindre begränsningar, fullständig version för ca 33 kr.

Taggar:, , , , , ,

2 Responses till “Äntligen en bra epost-klient till Android!”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp-content/themes/skeptical/includes/theme-comments.php:58 Stack trace: #0 /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp-content/themes/skeptical/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp-includes/class-walker-comment.php(174): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp-includes/class-walker-comment.php(135): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp-includes/class-wp-walker.php(370): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp-includes/comment-template.php(2097): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp in /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp-content/themes/skeptical/includes/theme-comments.php on line 58