Visuell nedräkning med CircularTimer

CircularTimer är en visuell timer som på ett väldigt tydligt sätt visar hur mycket tid som är kvar, både med siffror och grafik.

Den här typen av klockor är smarta för vem som helst, men kanske i synnerhet för personer som har problem med tidsuppfattningen (exempelvis personer med olika bokstavsdiagnoser).

CircularTimer är en mycket enkel applikation, med ett minium av inställningar och en ren och skön design. Du kan växla mellan att visa sekunder/minuter eller minuter/timmar. Max tid är 10 timmar, och appen kan bara räkna ned. På det kan du byta från vitt till mörkt tema. Tiden ställs in genom att dra i timern med fingret.

Utan tidsbegränsing, samt med larm och möjlighet att spara timers, skulle denna app få ett betydligt högre betyg. Samma utvecklare har även gjort CircularAlarm som ser ut och fungerar som jag skulle önska att denna app gjorde (bortsett från att det inte är en timer, förstås). Kanske en kombination av dem båda?

Betyg: ★★★½☆
Ladda ned CircularTimer!
Kostnad: Gratis.

Taggar:, , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar