Ta snabba bilder med Fast Burst Camera

Fast Burst Camera tar bilder så länge du håller in slutarknappen. Det är användbart om du hellre tar fler än ett fotografi, för att vara säker på att fånga den perfekta bilden. Och perfekt om du brukar plåta rörliga motiv, som barn, djur och sport.

Av prestandaskäl kan kameran bara ta bilder i upplösningar mellan 176 x 144 och 800 x 480 pixlar – det är trots allt fortfarande bara en mobilkamera. Med det sagt går det ändå imponerande fort. Min mobil (Samsung Galaxy S2) klarar att buffra 100 bilder i högsta upplösningen.

Det som skiljer betal- från gratisversionen är att den sparar ned bilderna snabbare, har zoom, manuell autofokus, blixt och möjligheten att stänga av slutarljudet.

Betyg: ★★★½☆
Ladda ned Fast Burst Camera!

Kostnad: Gratis med begränsad funktionalitet, fullversion för ca 28 kr.

Taggar:, ,

4 Responses till “Ta snabba bilder med Fast Burst Camera”

 1. NA 17 juni 2012 at 19:26 #

  Hej!
  Tror du har skrivfel längst ner och att länken som heter ”Ladda ned IP Info Detective!” borde bytas ut mot ”Ladda ned Fast Burst Camera!”

 2. Mattias 18 juni 2012 at 08:22 #

  Ha, så går det när man kör copy- & paste. Tack för spaningen!

 3. Bengt Johansson 16 september 2012 at 00:54 #

  En app kan omöjligtvis ”ha zoom”. Zoom är per definition variabel brännvidd – inget annat. Optiskt variabel alltså.Fusket med ”digital Zoom” är inget annat än bildbeskärning och borde bannlysas i fotosammanhang.

  • Mattias 16 september 2012 at 15:51 #

   Hm, det var ju också en grej att uppröras över. Ordvalet kanske inte var optimalt, men de flesta appmakare använder själva ordet ”zoom” om förstoringsfunktionen – rätt eller ej. (En del förklarar också att det inte rör sig om någon optisk zoom). Därför blir det lite rörigt att börja använda en annan vokabulär.
   Just Fast Burst Camera i exemplet ovan har för övrigt ett litet förstoringsglas som ikon för funktionen (men använder ändå ordet zoom), så här finns det ju onekligen utrymme för fruktansvärda missförstånd.

Lämna en kommentar