Kolla uppkopplade appar med IP Info Detective

Vem döljer sig egentligen bakom dessa till synes anonyma IP-nummer? En enkel whois-sökning behöver inte nödvändigtvis avslöja mycket mer än företagsnamnet eller organisationen bakom numret. IP Info Detective gräver lite djupare.

När du matat in IP-numret i telefonen, så kollar IP Info Detective om det kan kopplas ihop med trackers, spionprogram, spammare, hackare, botar etc. Du blir också informerad ifall IP-innehavaren har ekonomiska intressen vad gäller copyrightskyddat material (med andra ord, om innehavaren är medlem av den så kallade upphovsrättslobbyn).

I kombination med Connection Tracker kan du nu ta reda på vad det egentligen är för IP-nummer som Android och dess applikationer ständigt och jämt vill ringa hem till!

Betyg: ★★★★☆
Ladda ned IP Info Detective!
Kostnad:
Gratis.

Taggar:, , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar