Tap Log loggar allt

Tap Log är ett program för dig som känner ett behov av att logga olika saker. Det kan vara arbetstid, sömn, beteenden eller i princip vad som helst.

Det fina med appen är att den är så okomplicerad. Gränssnittet består av stora knappar som du själv skapar. En knapp kan leda ned till underkategori med fler val, eller bara skapa en markering i loggen. Du kan också fördefinera om den ska mata in siffror, betyg eller text, alternativt allihopa på en gång. Programmet kan också skapa widgets för enkel åtkomst till utvalda knappar från telefonens hemskärm.

I övrigt är det klent med inställningar och det finns ingen inbyggd statistikhantering, utan data skickas till Google Docs. Däremot går datan att exportera till minneskortet i form av en CSV-fil som sedan kan öppnas med andra program.

Jag har testat en mängd olika loggprogram, men de flesta verkar nischade eller riktade mot egenföretagare som vill se hur mycket tid de kan fakturera. Tap Log är dödsenkelt och samtidigt hyfsat flexibelt, så det går att använda till fler saker (samtidigt).

Själva utseendet skulle kunna behöva en uppfräschning, och loggen är inte klockren, men så länge datan går att exportera så spelar det mindre roll.

Tap Log finns i en funktionell demoversion eller som betalapp för ca 24 kr. Jag kan inte se någon större skillnad mellan de båda, och kör själv demoversionen för tillfället.

Betyg: ★★★½☆
Ladda ned Tap Log!
Kostnad:
Gratis demo. Finns i betalversion för ca 24 kr.

Taggar:, , , , , ,

2 Responses till “Tap Log loggar allt”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp-content/themes/skeptical/includes/theme-comments.php:58 Stack trace: #0 /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp-content/themes/skeptical/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp-includes/class-walker-comment.php(174): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp-includes/class-walker-comment.php(135): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp-includes/class-wp-walker.php(370): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp-includes/comment-template.php(2097): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp in /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp-content/themes/skeptical/includes/theme-comments.php on line 58