Håll koll på medicineringen med Timer!

Det finns en uppsjö med appar för den som är sjuk och måste ta medicin med regelbundna intervall. Tyvärr är de alla mer eller mindre omständliga att använda. Mycket inställningar och menyer att krångla sig ned i, ful design och inga bra gratisappar.

Timer är oerhört enkelt. Egentligen är denna app inte speciellt framtagen för den som medicinerar, men jag tycker den var enklast att använda av alla de mer eller mindre professionella alternativ avsedda för ändamålet. Man kan säga att det är en lite mer utvecklad variant av Androids inbyggda klocktimer, med skillnaden att du kan skapa flera timers som antingen går var för sig eller parallellt.

När det är dags att ta sin medicin (eller vad du nu väljer att använda appen till) fyrar programmet av ett alarm. Du kan förstås spara dina timers för framtida bruk, så har du fasta intervall för intag är det enkelt att plocka upp en fördefinerad timer.

Programmet finns i en gratisversion med annonser och i en betalversion med fler funktioner (lite osäkert vilka dock). Gratisversionen fungerar dock alldeles utmärkt.

Betyg: ★★★★☆
Ladda ned Timer!
Kostnad:
Gratis. Finns i betalversion utan begränsningar för ca 11 kr.

 

Taggar:, , , , , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar