Diamondroid i trubbel

Jag håller på att utveckla tennisarmbåge i bägge armarna (!). Min teori är för mycket datande i kombination med för mycket mobilanvändande som ligger bakom eländet. En samtidsspaning är att det inte längre uppstår några naturliga pauser, annat än när vi har bestick i händerna eller ligger och sover. Varje gång en stunds overksamhet uppstår – vare sig det är på bussen, i sällskap eller på muggen, så halar man upp luren och börjar fiffla med något. Våra armarna får helt enkelt aldrig vila längre.

Den konkreta och tråkiga kontentan av detta är att jag måste dra ner väsentligt på både mobil- och datoranvändning. Bloggen ska inte läggas ned, men jag kommer under en period skriva färre inlägg än vanligt. I gengäld ska jag försöka gräva fram de där riktigt intressanta apparna och skriva lite längre och mer ingående texter, så det finns all anledning att hänga kvar!

Taggar:

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar