Dra igång ett program när du pluggar in sladden

Lättjan är människans största drivkraft. Bilar, flygplan, varmvatten – allt handlar om lathet och en önskan att få det lite bekvämare.

Om du är trött på att behöva leta reda på din musikapplikation varje gång du sätter i hörlurarna är Plug in launcher programmet för dig. Appen låter dig definera valfri(a) program som automatiskt drar igång så fort du sätter i lurarna, en USB-kabel, strömsladden, eller slår på WiFi och Bluetooth.

När en kabel sätts i kan du även ange ringvolym och mediavolym, ljusstyrka samt om WiFi eller Bluetooth ska slås på eller av. För Bluetooth går det bra att välja vilken enhet som ska trigga igång händelserna, och för WiFi vilket nätverk. Det går givetvis att ha separata inställningar om du drar ur kabeln igen.

Det finns till och med en funktion för att låta din musikapp börja spela automatiskt, men det kräver support för ”Headset Controls”.

Allt i den här appen bör gå att få till med ett automatiseringsprogram av typen Actions eller Tasker, men för den som inte orkar sätta sig in i mekaniken är detta ett utmärkt alternativ!

Betyg: ★★★★☆
Ladda ned Plug in launcher!
Kostnad:
7 kr, men finns i en (mycket) begränsad gratisversion.

Taggar:, , , , , , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar