Byt enkelt mellan olika Bluetooth-enheter

Något som länge stört mig är att min telefon inte självmant kopplar upp sig mot mitt headset. Jag har hela tiden varit tvungen att manuellt bocka för lurarna i Bluetooth-inställningarna när jag ska använda dem.

Efter mycket letande och googlande hittade jag till slut en liten app som, även om den inte löser problemet, i alla fall förenklar det hela. Med Bluetooth Autoconnect skapar du helt enkelt en liten widget av varje enhet, och sedan är det bara att klicka på respektive ikon för att byta.

Appen är inte helt klockren, t ex känner den inte av om bluetooth redan är påslaget när du växlar mellan olika enheter eller vill koppla upp dig. Har du redan blåtand igång så stängs det alltså av först, varför du måste ansluta en gång till. På det stora hela är det dock en liten detalj, och jag har inte hittat något annat program som fixar det här. Känner du till nåt, tipsa gärna!


Betyg: ★★★½☆
Ladda ned Bluetooth Autoconnect!
Kostnad:
Ca 10,50 kr.

Taggar:,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar