5 bra appar för dig som just rootat telefonen

Har du rootat din telefon? Grattis – en helt ny värld med spännande möjligheter har öppnat sig!

DroidwallDet första du bör göra är att ladda ned brandväggen Droidwall. Programmet ger DIG kontroll över vilka applikationer som ska få tillåtelse att använda nätet. I vanliga fall får apparna bestämma själva – och det är inte alla gånger en särskilt bra idé.

LBE Security Service ger dig möjlighet att begränsa vilka rättigheter en applikation får tillgång till. Vill du vara säker på att Facebook-appen inte ska kunna snoka bland dina kontakter eller läsa och skicka SMS? Inga problem, LBE fixar!

Den dagen något går snett blir i regel mycket bister om du inte har en färsk backup. Med Titanium Backup Pro kan du backa upp både applikationer och data, samt genomföra en rad behändiga operationer med telefonens innehåll, t ex lägga avinstallation av program på kö eller schemalägga backuper.

Annonser hade inte varit mer problematiska än rent visuellt störande, om annonsnätverken skött sina kort rätt. Men nu har vi skabbiga rötägg som tycker att man får ta till vilka påträngande metoder som helst. Med AdAway installerat behöver du inte längre bekymra dig!

Har telefontillverkaren eller din operatör proppat telefonen full med skräp som du inte törs kasta? Frys ned dem med gratisprogrammet App Quarantine!

(Du som inte vet vad root är, kan läsa mer här!)...

Taggar:, , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar