Marknadsplats för dig med rootad lur

Det är ju känt att Google kontinuerligt plockar bort skadliga appar från Market, men de tar också bort applikationer som bryter Googles användaravtal, exempelvis WifiKill som jag skrivit om tidigare. Det behöver inte nödvändigtvis betyda att appen är skadlig.

En ung norsk utvecklare på XDA tyckte tydligen att det fanns ett behov av en alternativ marknadsplats för användare vars telefoner är rootade, och skapade därför Fireplace. Nu innehåller den inte bara appar som blivit portade från Market, utan verkar mer ha som mål att samla ihop användbara applikationer för den som har en rootad lur.

Än så länge får man nog betrakta appen som work in progress, den är inte direkt vacker och känns ganska buggig, men den samlar ihop ett gäng bra appar som annars kan vara krångliga att få tag på om man inte vet var man ska leta – blanda annat just WifiKill.

Detta är egentligen inte en app att rekommendera i nuläget, men jag tyckte det var en spännande idé, och den kan nog vara värd att hålla koll på framöver.

Ladda ned Fireplace!
Läs mer om appen
Kostnad:
Gratis

Taggar:, , , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar