Guide: Stäng av laddningsljudet för Samsung Galaxy

Det här är ett tips för dig som har en Samsung Galaxy-telefon. Som du säkert märkt har telefonen en irriterande tendens att säga till när batteriet är fulladdat. Och den gör det med ett så argt pipande att det skulle kunna väcka en död.

Tyvärr har genierna på Samsung bestämt att det här är så viktigt att kundernas ostörda nattsömn är helt oväsentligt i sammanhanget. Det enda sättet att komma runt eländet, är att stänga av ljudet på telefonen varje gång man laddar den – vilket förstås är som gjort för att man ska glömma att slå på det igen.

Med Battery Charged Silencer kan du ställa in så att telefonens notifieringssignal stängs av mellan vissa tidpunkter, t ex de timmar då du ligger och sover. Det är en enkel lösning, men lite oexakt.

Du som har automatiseringsprogrammet Tasker kan däremot göra ett script, som stänger av ljudet precis innan telefonen laddat klart (när batteriet är mellan 99% och 100%), och som slår på det igen när luren är färdigladdad. Här finns instruktioner!

Betyg: ★★★★☆
Ladda ned Battery Charged Silencer

Ladda ned Tasker
Kostnad:
Gratis

Taggar:, , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar