Håll koll på periferin med Transparent Screen

Det säger sig självt: sannolikheten för en olycka ökar nämnvärt om du är ute och promenerar samtidigt som du skriver ett meddelande. ”Det händer inte mig”, tänker du segervisst med tummen över Sänd-knappen, medan en långtradare med en SMS-skickande chaufför dundrar rakt mot dig.

Med Transparent Screen kan du eliminera risken för oväntade möten. Programmet gör din skärm transparent, det vill säga, den visar kamerabilden som bakgrund, och aktuell app som ett semitransparent lager ovanpå. Med andra ord ser du hela tiden vad som pågår i den riktning du är på väg, samtidigt som du har uppmärksamheten någon helt annanstans.

Appen kan visa kamerabilden i tre olika upplösningar. De övre kan ge långsam uppdatering beroende på hur kvick din lur är. Den lägre bör fungera på de flesta moderna Androidtelefoner.

Betyg: ★★★☆☆
Ladda ned Transparent Screen!
Kostnad:
Gratis i begränsad version, fullversion kostar ca 13 kr.

Taggar:

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar