Rogivande pysselspel

Quell Reflect är ett vackert och rogivande spel för den som tycker om att pyssla. Spelet påminner lite om alla dessa varianter där man ska flytta runt ett block med begränsat rörelseutrymme, men här ska man istället plocka upp små kromkulor med något som ser ut som en vattendroppe. 

På vägen finns naturligtvis olika hinder: taggar som droppen går sönder av, oändliga loopar då droppen passerar spelytans kant, portaler och många lägen där man målar in sig i ett hörn. Poängen är att klara av banorna med så få drag som möjligt.

Spelets utformning beskrivs enklast som lugn. Ingen arg klocka som tickar ned, bara en spelplan i höstmiljö med fallande regndroppar och vacker musik. Som brukligt i genren är spelet ganska lätt i början, men snart blir det betydligt mer klurigt. Och det är ett spel som man lätt sugs in i – ”bara en bana till”!

Quell Reflect är en perfekt sysselsättning på väg till eller från jobbet. Se upp så du inte missar att kliva av bara!

Betyg: ★★★★½
Ladda ned Quell Reflect!
Kostnad:
Ca 11 kr

Taggar:, , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar