Dödsenkelt påminnelsprogram

Mobiltelefonen har helt klart revolutionerat vardagen på många sätt. Jag har inget minne av att man kunde sitta och kolla på film på bussen förr i tiden, och det finns inte längre några frågor som saknar svar när allt går att googla upp när som helst. En annan sak som hör till det förflutna är att glömma bort saker. Varenda telefon har ju någon form av kalender eller påminnelsefunktion inbyggd. Och tur är det, med tanke på att vardagen bara blir mer och mer komplex för varje dag.

Det enda som man numer kan skylla sin eventuella glömska på, är att man inte orkade lägga in påminnelsen i sin telefon. Och detta bör tyvärr inte vara så ovanligt, med tanke på hur irriterat komplicerade många kalendrar är. Den som jobbat med design av webbsidor vet att man alltid vill minimera antalet klick för att nå mål. Internetanvändare är den mest stressade varelsen i världen, och blir det minsta väntan eller hinder så piper de iväg någon annanstans. Detta tycker man borde påverka flödet i applikationsdesign också, det är ju i mångt och mycket samma sorts användare. För sanningen är att många program, och då i synnerhet just kalendrar och påminnelsefunktioner, är onödigt omständliga att använda.

Det är förstås här dagens app kommer in i bilden. Klick Todo är ett hyperenkelt påminnelseprogram där all inmatning sker på den skärm man befinner sig på. Det går med andra ord snabbt att lägga in olika (livs)viktiga påminnelser med larm och viktighetsgrad. Detta i en stilren förpackning utan en enda onödig inställning.

Sådärja. Livet känns redan lite enklare.

Betyg: ★★★☆☆
Ladda ned Klick Todo!
Kostnad:
Gratis

Taggar:, , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar