Snyggt väder i 1Weather

Det finns en viss typ av applikationer som det går tiotusen på dussinet av. Det är dels program som räknar ut hur ett restaurangsällskap ska fördela nota och dricks (detta tydligen helt enorma problem), det är olika typer av filhanterare och så är det program som visar vad det ska bli för väder.

Personligen tycker jag att kategorin väderapplikationer är helt sinnessjukt tråkig, och överraskade därför mig själv när jag plötsligt satt och laddade ned precis en sådan, nämligen 1Weather.

Det som skiljer ut den här appen är inte i första hand några unika funktioner, utan ett riktigt snyggt och lättbegripligt gränssnitt.

För den som befinner sig i en bunker tio våningar under jord finns det en flik för att se aktuellt väder, men också en 7-dygns prognos, varning för extremt väder, nederbördsprognos, solens och månens uppgång/nedgång samt en twitterfeed för vald ort. Det enda som saknas är en widget.

Betyg: ★★★★☆
Ladda ned 1Weather!
Kostnad:
Gratis

Taggar:, ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar