Systembolaget i din telefon

Den som velat kolla upp en flaska vin på stående fot har hitills varit hänvisad till Systembolagets hemsida, eller tredjepartsappen iGlaset. Men nu har glasbanken äntligen fått tummen ur och släppt en officiell applikation för Android. Och de har verkligen gjort ett bra jobb. Det är en väldesignad och intuitiv applikation, superlätt att använda. De har till och med lyckats knöka in sina obligatoriska pekpinnar rörande överdriven alkoholkonsumtion…

Men det finns fortfarande några små skavanker att fila bort. Appen kan vara lite seg emellanåt, sökningar efter ombud kan ta lång tid (och då kör jag över WiFi). Det finns något som heter favoritbutik, men det verkar inte gå att ha mer än en butik i listan, och den minns heller inte vilken jag valde senast. Och bokmärken, för bövelen! Denna i så många sammanhang negligerade men underbara funktion! Förhoppningsvis är detta saker som kommer med tiden – allt kan ju inte vara rätt från början.

Betyg: ★★★★☆
Ladda ned Systembolaget – Sök och hitta!

Kostnad: Gratis

Taggar:, ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar