Enkel anteckningsbok

Jag brukar ofta skriva ned små anteckningar. Det kan vara idéer, appar jag vill skriva om eller lösryckta tankar som kräver vidare uppmärksamhet en annan dag. Häromdagen slutade mitt ordinarie program plötsligt att fungera, och jag började leta efter ett nytt. Mitt största kriterium var enkelhet. Jag vill kunna komma igång snabbt, utan krusiduller, krimskrams eller harvande i olika menyer.

Notepad var precis vad jag var ute efter – det har bara två knappar per skärm att hålla reda på. Appen är dessutom estetiskt tilltalande. Det är bara att skriva och stänga, meddelandet sparas automatiskt. Det går att dela anteckningar och klicka på url:er eller telefonnummer. På inställningsfronten finns bara det absolut mest nödvändiga; sortering av anteckningar, textinställningar samt backup.

Det ska tilläggas att detta inte är en ordbehandlare för den som vill skriva långa texter, men för den som bara vill fånga upp dagens tankar är det ett perfekt program!

Betyg: ★★★★½
Ladda ned Notepad!

Kostnad: Gratis

Taggar:, , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar