Snygg filhanterare för nybörjaren

Minneskorttillverkaren SanDisk har släppt en enkel filhanterare med ett intuitivt och vänligt gränssnitt, perfekt för nybörjaren eller den som inte vill röra till det med en massa avancerade funktioner.

Programmet delar upp dina filer i fem olika kategorier; musik, bilder, media, textfiler samt applikationer. Svep med fingret för att bläddra mellan de olika avdelningarna.

Håll in fingret på en fil för att kopiera från det interna minnet till det externa kortet. Du kan också öppna, radera eller förse den med ett lösenord som krypterar filen (vilket gör den oläsbar även från andra program).
Programmet kan backa upp innehåll mellan korten, men bara från det interna till det externa. Förutom de förbestämda kategorierna kan programmet också säkerhetskopiera dina kontakter, samt kopiera filerna till olika molntjänster. I nuläget finns stöd för Dropbox, Box, Google Docs, Picasa och SugarSync. Det verkar tyvärr inte gå att lägga till egna tjänster.

Programmet är givetvis främst tänkt som en reklampelare för SanDisks produkter, men det är ju inget man egentligen behöver bry sig om. På det stora hela är detta en lättanvänd och snygg applikation – dock något begränsad rent funktionsmässigt.

Betyg: ★★★½☆
Ladda ned SanDisk Memory Zone!

Kostnad: Gratis

Taggar:, , , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar