Stryp (andras) uppkoppling!

Med WifiKill kan du stänga av andra användare från det WiFi-nätverk du är uppkopplad på. Programmet lurar andra enheter på nätverket att din mobil är en router, varpå de försöker koppla upp sig på nätverket via din telefon – som fimpar alla paket som de skickar.

Elakt, men synnerligen användbart i de fall det finns någon som suger all bandbredd när du försöker ladda ned en film linuxdist. Det går som tur är att slå på nedstängda IP-nummer när du är klar med ditt.

Programmet funkar precis som det ska, bortsett från att jag bara får upp mina datorer, inga mobila enheter.

WifiKill fanns tidigare på Market men plockades snabbt bort. Det går att ladda ned programmet (och läsa mer om det) på XDA Developers. Programmet kräver root!

Betyg: ★★★★☆
Ladda ned WifiKill
Kostnad: Gratis, men finns i betalversion.

Taggar:, ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar