Få rätsida på livet med Life Logger!

Ibland kan du säkert få en känsla av att livet är något som pågår medan du står lite vid sidan av och tittar på. Kollar du in Market verkar det här med att få saker gjort vara ett vanligt problem. Det kryllar av applikationer som ska få dig att minnas vad du ska göra. Kalendrar och att-göra-listor – gör det imorgon, gör det idag. Men vad är det för poäng om grundproblemet är att du ägnar din tid åt fel saker?

Life Logger kan bli din räddning. Programmet loggar helt enkelt din förbrukade tid. Det går till så att du definerar olika kategorier på saker du brukar pyssla med, och sedan markerar du huruvida det är en meningsfull eller meningslös sysselsättning. Sedan är det bara att börja klocka ditt liv. När du påbörjar en aktivitet så trycker du på någon av dina knappar, och vips börjar tiden ticka iväg. Så småningom kommer du kunna se ett mönster: huruvida du slösar bort tiden på onödigheter, eller lever ett meningsfullt och kul liv.

Det här sätter förstås fingret på något djupare. Kanske att du borde börja betrakta varje bortkastad sekund som något som försvinner från ditt liv för alltid. Att du ska tänka på att all den där tiden du låter gå till spillo på värdelös skit, kommer få en helt annan innebörd när du så småningom ligger och kippar efter andan på dödsbädden.

Ytterst handlar det inte om att försöka göra varje sekund meningsfull – all work and no play makes Jack a dull boy! För vad är ett meningsfullt men stentråkigt liv värt i slutändan? Målet bör nog vara att försöka fylla livet med saker som är roliga, och i bästa fall både meningsfulla och roliga! Se där, livet i ett nötskal, djupsinnigt levererat från guru Diamondroid!

Vill du tipsa om ett liknande program som du tycker är bättre? Skriv en rad i kommentarsältet!

Betyg: ★★★★☆
Kostnad: Gratis
Annonser: Nej
Ladda ned Life Logger

Taggar:, ,

2 Responses till “Få rätsida på livet med Life Logger!”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp-content/themes/skeptical/includes/theme-comments.php:58 Stack trace: #0 /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp-content/themes/skeptical/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp-includes/class-walker-comment.php(174): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp-includes/class-walker-comment.php(135): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp-includes/class-wp-walker.php(370): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp-includes/comment-template.php(2097): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp in /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp-content/themes/skeptical/includes/theme-comments.php on line 58