Hitta med gester

Att hitta grejer i telefonen är inte alltid det lättaste. Saker och ting ligger ju utspridda på olika platser – kontakter här, appar där, bokmärken där browsern har gömt dem.

Men med Gesture Search blir saken plötsligt oerhört enkel. Allt du behöver göra är att skriva ett tecken på skärmen, så söker programmet upp alla matchande filer. För många resultat? Avgränsa sökningen med fler tecken!

Faktum är att detta är ett oerhört smidigt sätt att snabbt komma åt kontakter, appar, musik och bokmärken i din telefon.

Det enda negativa är att man inte kan söka på fler kategorier, t ex filmer, filer, utvalda kataloger etc, samt att programmet inte förstår svenska tecken. Förhoppningsvis blir det ändring på detta framöver.

Tips:
När du öppnar programmet första gången får du välja huruvida Google får spionera på din användning av programmet. Du behöver inte svara ja på frågan. Men under inställningar finns ytterligare en punkt, naturligtvis redan påslagen; ”Send usage statistics”. Den går också att slå av.

Gesture search

Betyg: ★★★★☆
Ladda ned Gesture Search
Kostnad: Gratis
Annonser: Nej

Taggar:, ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar