Starta om luren med ett klick

QuickBoot räddar dagen för dig som inte har något snabbkommando för att starta om telefonen. Du får fyra olika alternativ: vanlig omstart, starta till återställningsläge eller bootloader samt stänga av helt.

På min egen telefon är detta guld värt, eftersom den är så strömlinjeformad att någon omstart tydligen inte behövs. Jag måste först stänga av luren, och sedan sitta och hålla in startknappen i 10-15 sekunder innan den går igång igen. Dyrbar tid för en stressad person!

Det går att gömma en eller flera knappar från skärmen för att förhindra att klåfingriga personer (som du själv) gör något olämpligt. Appen har dessutom ett par händiga genvägar som du kan ha på din hemskärm. Men lägg dem någonstans där du inte kommer åt dem av misstag, för så fort du klickar på knappen så startas telefonen om – inget snack, tjoff pang bara så slocknar skärmen!

Betyg: ★★★★☆
Ladda ned Quick Boot
Kostnad: Gratis
Annonser: Nej
Krav: Root

Taggar:, , , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar