Snygg kalenderwidget

GO:s segertåg tuffar vidare genom Androidvärlden. Det tog inte lång tid innan Go Launcher EX petade ner LauncherPro från tronen, eller för Go SMS Pro att skuffa in Handscent SMS i garderoben. Nu hoppas jag bara på att de ska skapa en vettig epost-klient, något vi Androidanvändare (som inte använder GMail, vill säga) verkligen inte är bortskämda med.

Hur som helst. Calendar GOWidget är, som namnet antyder, en kalenderwidget. Nu behöver du inte längre lämna din hemskärm för att kolla in agendan – allt sker direkt på hemskärmen. Den har också den i särklass snyggaste bläddringen, man vänder blad som i en bok. Du kan givetvis också skapa en ny post, men då poppar din vanliga installerade kalender upp.

Jag gillar GO-teamet för att de tänker på användaren, både vad gäller gränssnitt och utseende. Och Calendar GOWidget är inget undantag. Det rör sig inte om någon revolution, men den är både snygg och användbar, och det räcker för mig – för tillfället.

Betyg: ★★★★☆
Ladda ned Calendar GOWidget!
Kostnad: Gratis
Annonser: Nej

Taggar:, , ,

Ett svar till “Snygg kalenderwidget”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp-content/themes/skeptical/includes/theme-comments.php:58 Stack trace: #0 /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp-content/themes/skeptical/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp-includes/class-walker-comment.php(174): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp-includes/class-walker-comment.php(135): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp-includes/class-wp-walker.php(370): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp-includes/comment-template.php(2097): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp in /home/mokise/domains/diamondroid.com/wp-content/themes/skeptical/includes/theme-comments.php on line 58