Skräddarsydd inställningswidget

Med Widgetsoid kan du skapa skräddarsydda inställningspaneler. Det gör det lätt att slå av eller på vanliga inställningar, och till och med starta program och komma åt kontakter.

Din widget skapas ur fem olika kategorier; nätverk, skärm, ljud, genvägar och övrigt. Det går bra att blanda hejvilt. Varje kategori har flera olika val, och på en bredd av fyra ikoner kan du sammanlagt få in 10 olika knappar. Du kan skapa horisontella eller vertikala widgets, max 5 ikoner breda eller höga.

Du kan till exempel skapa en widget som kan slå av eller på ditt mobila nätverk, låsa telefonen, ändra skärmläge, slå av eller på vibration och ljud, spela/pausa en uppspelning, slå på LED-ljuset, starta om telefonen (kräver root) samt ringa en kontakt.

Med andra ord: en hel liten widgetfabrik i din telefon!

Betyg: ★★★★½
Ladda ned Widgetsoid!
Kostnad: Gratis
Annonser: Nej

Taggar:, , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar