En smak av 90-talet i din mobil!

Att äga en smartphone är lite som att göra en tidsresa till mitten av 90-talet. Plötsligt har det blivit acceptabelt igen med små skärmar, att betala bandbredd per megabyte samt spela spel med tveksam grafik. Just det sistnämnda innebär för egen del att jag hellre ägnar mig åt små kluriga pyssel där grafiken spelar mindre roll, än laddar hem spel med 3D-grafik som vore det hämtat ur någon tidig version av Quake. Been there, done that, liksom.

Döm därför om min förvåning då jag plötsligt fann mig spelandes just precis ett sånt spel. Bulkig 3D, tveksamt modellerade figurer, färgpalett direkt ur Amigan. Men rätt kul ändå!

Spelet heter Diversion och kräver en lite snabbare lur för att pinna på ordentligt, så ladda bara ned om du har en telefon av modernare snitt. Någon story kan jag inte hitta, och poängen med olika kostymer återstår att finna, men enligt utsago ska det finnas 3 världar, 100 nivåer och en massa kläder som man kan låsa upp under spelets gång. Banorna är varierade och precis lagom långa. Sedan har vi förstås dessa förbannade bossar, som om vi inte skulle klara oss utan dem vid det här laget. Men det är gratis, och gratis är gott.

90-talet, here we come!

Betyg: ★★★½☆
Ladda ned Diversion
Kostnad: Gratis
Annonser: Ja

Taggar:, , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar