Kolla nätanvändningen med Traffic Monitor

Traffic Monitor består av en widget som ligger i bakgrunden och kollar vilka program som använder sig av din uppkoppling (Wifi och/eller 3G). Du får alltså en sammanställning på exakt hur mycket bandbredd vart och ett av dina uppkopplade program använt.
Det kan vara användbart om du har en begränsad månadskvot och vill hitta eventuella bandbreddstjuvar, eller för att se om det finns något program som gör av med misstänkt mycket trafik även när du inte aktivt använder det.

Du kan jämföra trafiken mot föregående dag, samt aktuell och föregående månad. Programmet har också en inbyggd taskkiller, samt en mätare för att avgöra din uppkopplingshastighet.

Betyg: ★★★½☆
Ladda ned Traffic Monitor
Kostnad: Gratis
Annonser: Nej

Taggar:, , , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar