Världens tidningar i en app

Ibland känns det som om landets nyheter mest går rundgång, något mer urvattnade och ointressanta för varje varv. När man tröttnat på krigsrubriker om bantning och ballongmage kan det vara skönt att ta sig en titt på vad som försiggår utanför landets gränser.

Programmet World Newspapers samlar ihop en oherrans massa tidningar och nyhetssajter från världens alla hörn. Dessa kan sedan filtreras på land, kontinent eller den mest populära av dem alla (i skrivande stund Wall Street Journal). Programmet har dessutom en mängd ”magasin” ur så gott som alla tänkbara kategorier.
Det går förstås också bra att lägga till egna RSS-flöden eller skapa favoriter när man hittar en sensationellt bra förmedlare av hett stoff.

Tyvärr (för)störs läsupplevelsen av påträngande annonser, vilket också påverkar betyget.

Betyg: ★★★½☆
Ladda ned World Newspapers

Kostnad:
Gratis
Annonser:
Ja

Taggar:, , , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar