Rädda ögonen i mörkret

Den som gillar att fiffla med telefonen när det är mörkt vet att det blir ansträngande för ögonen efter en stund – mobilskärmen är helt enkelt för ljusstark. Då kan man krångla sig ned i menyerna och dra ned ljusstyrkan, men dels är det ett bökigt moment, och dels går det inte att dra ned ljusstyrkan tillräckligt mycket.

Alternativet är att installera Screen Filter, vars enda funktion är att omedelbart sänka ljusstyrkan på telefonen, och det betydligt mer effektivt än Androids inbyggda funktion. I princip kan du dra ner ljusstyrkan till kolsvart, och även om just det kanske känns lite meningslöst, så är det trevligt att det går. Då känns det mer användbart att skapa en widget för att snabbt komma till ett fördefinerat mörker i egen smak.

I likhet med Flashlight är Screen Filter ett sånt där litet och lätt bra-att-ha-program som kan få ligga där och slumra i telefonen tills man behöver det. Som grädde på moset spar Screen Filter batteri genom att inte låta telefonen ligga och stråla ljus för full hals.

Betyg: ★★★★☆
Ladda ned Screen Filter

Kostnad:
Gratis
Annonser:
Nej

Taggar:, ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar