Håll koll på batteriförbrukningen

En enkel widget jag gillar är Battery Watcher. Det enda den gör är att visa hur mycket batteri du har kvar.

Det kan tyckas onödigt, det finns ju en batterisymbol i topplisten! Men, och det märker man så snart man har alternativ, den symbolen är inte särskilt exakt. När jag har ca 20% kvar av mitt batteri så ser den ut som om jag har minst hälften kvar, vilket kan ställa till problem vid fel tillfälle.

Med Battery Watcher blir det hela alltså tydligare och förutom en grafisk representation så får du också krämen i reda siffror.

Klickar du på ikonen så får du upp ett fönster som visar lite allmän fakta som hur länge sedan det var du laddade luren senast, vad batteriet har för temperatur etc. Det finns också en genväg till Androids statistik, där du kan kika närmare på vad det egentligen är som drar mest batteri.

Betyg: ★★★½☆
Ladda ned Battery Watcher
Kostnad:
Gratis
Annonser: Nej

Taggar:,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar