Filhanterare med dubbla vyer

När man bara kan se en skärm i taget går översikten lätt förlorad. Det blir till besvär när man ska kopiera och flytta filer i telefonen. Ett program som löser detta problem på ett elegant sätt är Dual File Manager XT. 

Programmet har helt enkelt två flikar som representerar två filvyer, och på så sätt blir det enkelt att välja källa i ena vyn och mål i den andra. Filerna markeras med kryssruta, så det går utmärkt att välja filer från olika kataloger. Andra finesser är komprimering (Zip, GZip och Tar), sökning inuti filer, flera språk, bokmärken, tumnaglar och mycket mer.

Betyg: ★★★★½
Ladda ned Dual File Manager XT
Kostnad:
Gratis

Taggar:, ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Solid Explorer sopar banan med konkurrenterna | Diamondroid - 21 maj 2012

    […] samt har root access för användare med de behoven.När jag ser tillbaka på min tidigare favorit, Dual File Manager, så känns den nästan antik i jämförelse. Solid Explorer lägger ribban högt, och jag vet […]

Lämna en kommentar