Aldrig mer bortglömd volym

Det är dags för möte, och som den socialt kompetente medarbetare du är stänger du förstås av volymen på telefonens ringsignal för att inte störa om någon skulle ringa. Men sen då? Det är ju tyvärr allt för lätt att glömma bort att ändra tillbaka, och då förvandlas du i stället till en dryg typ som inte svarar på samtal. Som tur är finns det en enkel lösning på detta problem.

Dags att installera Shush! När programmet är aktiverat och du stänger av volymen så poppar det upp en tidssnurra på skärmen. Där ställer du in hur länge volymen ska vara avstängd, allt från 15 minuter till 12 timmar. När tiden gått ut så ändrar Shush automatiskt tillbaka volymen till ursprungsläget. Smart och enkelt!

Betyg: ★★★★☆
Ladda ned Shush!
Kostnad:
Gratis
Annonser: Nej

Taggar:, ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar