Låt WiFi låsa upp telefonen

När du går hemma och såsar finns det ingen direkt anledning att ha skärmlås på telefonen – det blir mest ett irriterande moment varje gång du ska in och greja i luren. Med Unlock With Wifi kan du ställa in så att telefonen automatiskt slår av skärmlåset när du är uppkopplad mot ditt hemmanätverk.

Det går förstås att lägga till fler nätverk, så att skärmlåset även slås av när du är på jobbet eller hemma hos en kompis. För att en eventuell skurk inte ska kunna låsa upp din telefon genom att helt enkelt promenera till din bostad, så måste man först låsa upp den en gång för att det ska funka. När du lämnar nätverket kan du välja att kopplad ned WiFi, och istället slå på t ex GPS.

Att komma igång med Unlock With Wifi är föredömligt enkelt. Sedan funkar det av sig själv, utan behov av översyn. Glöm bara inte att exkludera applikationen från din taskkiller, om du använder en sådan.

Betyg: ★★★★☆
Ladda ned Unlock With Wifi
Kostnad:
Gratis
Annonser: Ja

Taggar:, , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar