Dindy räddar nattsömnen

Om man vill sova gott om natten är det få alternativ som står till buds: stänga av telefonen eller stänga av ljudet på ringsignalen. Men tänk om det är något som har hänt, om någon verkligen måste få tag på dig? Det är där Dindy kommer in i bilden.

Om någon ringer dig när programmet är igång, så tystas ringsignalen och det skickas iväg ett fördefinerat meddelande. Om personen då ringer upp en gång till inom en speciell tidsrymd, så går signalen igenom.

Du kan skapa egna profiler med olika inställningar, t ex ett beteende när du sitter i möte, och ett annat när du ligger och sover. Varje profil kan ha ett eget meddelande, och givetvis separata inställningar för hur programmet ska bete sig i övrigt. Det går t ex att ställa in Dindy så att programmet bara agerar på kända telefonnummer, mobiltelefonnummer och textmeddelanden. Du kan också skapa en widget av en profil för att komma åt den snabbare.

Tiden mellan första och andra samtalet kan ställas in mellan 5-60 minuter, eller tills programmet avslutas. En annan bra funktion är att det går att ställa in en tid då Dindy slutar vakta och släpper igenom samtal igen.

Betyg: ★★★★☆
Ladda ned Dindy
Kostnad:
Gratis
Annonser: Nej

Taggar:, ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar