Youlo Address Book

Youlu är en snygg och väldesignad dialer till din telefon (vilket alltså ersätter kontakter och uppringningsdelen). Den tillför egentligen inte så mycket nytt om man jämför med till exempel Dialer One, utan har i stort sett samma funktioner. Men Youlu har en mer genomtänkt design och känns betydligt rappare i själva handhavandet. Det är rätt trevligt, för som Androidanvändare är man tyvärr inte så bortskämd med snygg och logisk mjukvara.

Youlu hanterar grupper, favoriter (som det enkelt via drag and drop går att rumstrera om i), speed dial etc. Man kommer åt funktionerna via flikar, vilket gör appen lättarbetad (Dialer Ones idé om att svepa fram skärmarna är bra i teorin, men i praktiken blir det mest bökigt).

Youlus dialer kan också ta över SMS-funktionen, vilken då blir betydligt trevligare att titta på. Tyvärr sätter den stor bokstav ur spel när man skriver, vilket är irriterande. Detta är tyvärr en sådan brist att Youlu tappar i betyg.

Programmet har tre olika färgteman, varav det vitblå är mycket diskret och snyggt (tyvärr inte det som syns på skärmdumparna, även om det temat också funkar).

Youlu har en tjänst kopplad till sig på youlu.com, där man kan lagra och synka sina kontakter. Detta är inget krav för att använda själva applikationen, vilket är tur eftersom tjänsten verkar vara på kinesiska (och sedan kan man förstås ifrågasätta behovet av att lagra sina kontakter någon annanstans än i sin egen telefon).

Betyg: ★★★★☆
Ladda ned Youlo Address Book
Kostnad:
Gratis
Annonser: Nej

Taggar:, , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar