Prydliga listor i Task List

Kalendern i all ära, men i bland vill man bara snabbt och enkelt se vad som är på gång. Med Task List gör du lätt prydliga kom-ihåg-listor över saker som ska göras.

Det är enkelt att skapa kategorier, de hamnar i form av flikar och går att synka mot producteev.com.  När en händelse är utförd bockar man av den genom att svepa med fingret.  Det går förstås att sätta larm på händelserna också.

Vad som utmärker Task List är det stilrena gränssnittet och det enkla handhavandet.Många utvecklare har en förmåga att krångla till det, men Task List sätter funktion i fokus och trasslar inte till det med tusen andra saker som ”kan vara bra att ha”.

Betyg: ★★★½☆
Ladda ned Task List
Kostnad: Gratis, finns i betalversion

Taggar:, , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar