Rensa telefonen med Instant Uninstaller

När telefonen börjar bli seg och full kan det vara läge för storstädning. Det är ju inte helt ovanligt att man installerar en massa appar som sedan ligger där bortglömda och skräpar.

Ett program som sköter avinstallationen snyggt och enkelt är Instant Uninstaller. Appen laddar in programlistan betydligt snabbare än Androids egen programhanterare, och till skillnad från en del andra program i samma genre, tar det inte eoner av tid att läsa  in listan igen om man växlat program eller varit nere i någon meny.

Det är lätt att avinstallera flera applikationer, dvs sätta det hela på kö. Men man måste tyvärr godkänna varje app som ska avinstalleras, även när man använder köläget. Det innebär att man ändå måste sitta där och ha koll under hela processen. ”One click uninstall” är alltså en sanning med modifikation.

Värt att poängtera är att detta inte är något som är unikt just för Instant Uninstaller – det är tyvärr samma sak i alla uninstallers  jag testat. Vill man göra detta på ett smidigare sätt utan nagscreens så är Titanium Backup Pro toppen.

Betyg: ★★★½☆
Ladda ned Instant Uninstaller
Kostnad: Gratis

Taggar:, , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar