Scripta luren med AutomateIt

Med AutomateIt kan du skapa händelser som utgår från saker som sker i din telefon. Detta har äntligen löst ett evigt problem för min egen del: volyminställningen för hörlurar.

Min version av Android ställer inte ned volymen på ring- och meddelandesignal när jag sätter i hörlurar, utan detta får göras manuellt. Varje gång. Glömmer jag detta blir jag helt enkelt döv när någon ringer.

Med AutomateIt är det enkelt att ordna. När programmet känner av att jag sätter in ett par hörlurar, justerar det automatiskt volymen till en öronvänlig nivå, och vice versa när de plockas ur igen.

AutomateIt är hyfsat nytt och det känns som om det saknar en del funktioner. Man skulle till exempel önska sig fler actions per trigger (och fler triggers), men man får hoppas på att det kommer såsmåningom, även om det blir i en betalversion. Men trots sina begränsningarna är detta ett program med stor potential, och det ska bli riktigt spännande att se hur det utvecklas framöver.

Betyg: ★★★★☆
Ladda ned AutomateIt
Utvecklarens hemsida
Kostnad: Gratis
Annonser:
Nej

Taggar:, ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar