Inte nudda mark i Farm Tower

I Farm Tower sitter (av okänd anledning) små söta djur uppflugna på olika block. Din uppgift är att plocka bort överflödiga byggstenar så att endast en finns kvar mellan djuret och marken.

Idén känns något ansträngd, och jag får en känsla av att Farm Tower lite subtilt försöker surfa på Angry Birds-vågen, men det gör inte så mycket. Spelet är nämligen kul, och efter ett par inledande enkla nivåer också riktigt klurigt. Då det hela bygger på gravitation gäller det att tänka i flera steg, så att inte alltihop rasar på fel sätt när man tagit bort ett block.  Så småningom introduceras byggblock med olika egenskaper, och så småningom sitter man där och kliar sig i huvudet.

Betyg: ★★★★☆
Ladda ned Farm Tower

Kostnad:
Gratis
Annonser: Ja

Taggar:, , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar