Världens roligaste serie i din mobil!

Det som från början var riktigt roliga serier men som med tiden blivit långkörare som sista kronan ska pressas ur, brukar med tiden bli ganska trista. Det gäller såväl Larson som Dilbert, och i synnerhet vår egen svenska Rocky. En serie som däremot fortfarande är rolig – trots att den till dags dato är uppe i hela 872 strippar – är XKCD.

Med en slogan som ”A webcomic of romance, sarcasm, math, and language” kanske det inte låter alltför upphetsande, men det är faktiskt en fantastiskt kul serie som de flesta som håller på med Internet och datorer bör känna igen sig i.

Vad appen gör är helt enkelt att visa alla utkomna strippar. Det sker genom ett enkelt gränssnitt där den med dålig syn kan förstora bilderna och där det går fint att bokmärka sällsynt roliga exemplar eller slumpa fram en serie.

De flesta appar som visar XKCD har ungefär samma funktioner, men denna funkar bra utan att behöva känna till din telefonidentitet och andra märkliga krav. Därför får appen 3,5 i betyg, men serien är värd en rak femma. Det är med andra ord bara att slå sig ned och läsa tills batterierna tar slut!

Betyg: ★★★½☆
Ladda ned XKCDViewer

Länk till hemsidan
Kostnad:
Gratis
Annonser: Nej

Taggar:, , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar