Multicon får in fler appar på skrivbordet

Med Multicon kan du få in fyra ikoner på en yta som motsvarar en vanlig ikon. Det låter pilligt men fungerar förvånansvärt bra.

Maxar du denna widget så är det självklart att din lur kommer bli ganska plottrig, men för en eller två rutor så ser det helt ok ut. Du kan skapa en Multicon med mellan 1 och 4 rutors storlek, vilket alltså innebär att 16 Multicons bara tar upp 4 vanliga ikoners plats på skrivbordet (se bilden!). Det går att lägga till flera widgets, så i princip kan du byta ut alla dina gamla ikoner mot dessa små varianter.

Själva handhavandet är inte helt klockrent. Först placerar du ut din widget på skärmen, sedan klickar du på den vilket drar igång en applikation som hanterar småikonerna. Det naturliga hade varit att dra ikoner till widgeten, men jag antar att det helt enkelt inte går att göra, på grund av hur Android funkar.
I programmet kan man bestämma hur stor widgeten ska vara. Det är bra, för då kan man i efterhand klämma in fler program i en befintlig widget.  Sedan väljer man helt applikationer ur en lista.

Betyg: ★★★½☆
Ladda ned Multicon
Kostnad: Ja
Annonser: Nej

Taggar:, , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Launch-X får in fler ikoner på hemskärmen | Diamondroid - 11 april 2011

    […] men det är mest när man vill in och peta på inställningarna som det märks.I likhet med Multicon, som är ett annat program i samma genre, är själva inställningsförfarandet till en början en […]

Lämna en kommentar