Snabbare galleri med QuickPic

Det 3D-galleri som följer med många telefoner är kanske inte ett under av snabbhet på äldre lurar. Det är ett inte så roligt att sitta och vänta på bilder som ska ritas upp varje gång man går in och ut ur en mapp. QuickPic löser det problemet genom att skapa en cache av fotografierna första gången programmet startas. Det tar lite tid initialt, men sedan går det som blixten att bläddra runt.

Förutom snabb bläddring av foton och filmer så kan du dela, rotera och beskära, skapa bildspel och sätta bakgrundsbild. Det är föredömligt lätt att markera flera objekt för att redigera alla på en gång.

QuickPic är ett program som för ovanlighetens skull inte vill ha tillgång till en massa orelaterade privilegier, vilket känns tryggt.

Betyg: ★★★½☆
Kostnad: Gratis
Annonser: Nej
Ladda ned QuickPic

Taggar:, , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar