Bättre köp med Prisjakt

Har du någonsin stått i en affär och velat mellan grejerna, osäker på vilken pryl du ska köpa, om den är värd pengarna eller om den rent av finns billigare någon annanstans? Då är Prisjakt kompisen att plocka fram! I likhet med den eminenta hemsidan kan du direkt och på plats söka efter allt mellan himmel och jord, och få fram prisstatistik och omdömen från hugade medkonsumenter. Slår du på GPS:en kan du dessutom se om det finns någon annan butik i närheten där varan finns billigare!

Jag har egentligen bara ett önskemål när det gäller Prisjakt, och det är att den främst känns som någon att rådfråga om en speciell produkt. Det skulle vara trevligt om den kunde användas för att låta sig inspireras också, fler än 10 sökresultat och mer funktioner för att filtrera och browsa runt med andra ord.

Komplettera med Barcode Scanner för att läsa in produkter via streckkoden på förpackningen.

Betyg: ★★★★½
Kostnad: Gratis
Annonser: Nej
Ladda ned Prisjakt

Taggar:, ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sök billigare grejer med Barcode Scanner | Diamondroid - 1 mars 2011

    […] dig i huvudet så är det bara att scanna in produktens streckkod för att få upp den i exempelvis Prisjakt. Där kan du läsa omdömen eller se om du hittar grejen billigare någon annanstans.En QR-kod kan […]

Lämna en kommentar