Sök billigare grejer med Barcode Scanner

Som namnet antyder är Barcode Scanner en applikation för att via telefonens kamera läsa av en streck- eller QR-kod (det är en sådan där ruta som syns på bilden här under). Det kan ju låta lite knasigt, men är faktiskt riktigt behändigt. När du står där i affären och kliar dig i huvudet så är det bara att scanna in produktens streckkod för att få upp den i exempelvis Prisjakt. Där kan du läsa omdömen eller se om du hittar grejen billigare någon annanstans.

En QR-kod kan innehålla en viss typ av information, exempelvis en länk. Den kryptiska rutan tolkas av Barcode Scanner, och sedan kan du öppna länken med lämplig browser. Och det är ju hemskt smidigt, för då slipper du skriva in en lång och bökig adress för hand!

Betyg: ★★★★★
Kostnad: Gratis
Annonser: Nej
Ladda ned Barcode Scanner

Taggar:, , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Prisjakt | Diamondroid - 1 mars 2011

    […] inspireras också, mer funktioner för att filtrera och browsa runt med andra ord.Komplettera med Barcode Scanner för att läsa in produkter via streckkoden på förpackningen.Betyg: Kostnad: Gratis Annonser: […]

Lämna en kommentar