AppBrain App Market

När Google släppte sin sida för Androidapplikationer för några år sedan, så var den inte mycket att hänga i julgranen. Sökjätten som inte ens kunde prestera en sökruta! Snabbt blev Google förbisprungna av sidor som AndroLib och AppBrain, vilka numera är standard för att leta upp appar till telefonen.

I takt med att utbudet på Market växer krävs det nämligen hjälp med att hitta det man letar efter. AppBrains applikation har mycket bättre sökfunktioner än Googles egen. Du kan fritextsöka och bläddra via kategorier som vanligt, men även sortera och filtrera sökresultaten. Således kan du söka på program som är populära bland personer i 30-årsåldern i Sverige, och sedan plocka ut de som är gratis.

Egentligen är det lite konstigt att det surfar in en tredjepartsapplikation på vänsterkanten och spöar upp sökgiganten själv i… sökfunktioner.

Betyg: ★★★★½
Kostnad: Gratis
Annonser: Ja
Hemsida: www.appbrain.com
Ladda ned AppBrain

Taggar:, , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar