Spar batteri med Data on demand

Ett problem med de flesta smartphones är den usla batteritiden. Att kunna ladda telefonen en gång varannan vecka hör tyvärr till det förgångna. Det finns många batteritjuvar, en av dem är din 3G-uppkoppling som ständigt är på i bakgrunden (om du inte stänger av den manuellt, och vem orkar det?). Det är där Data on demand kommer in i bilden. 

Appen stänger automatiskt av 3G när telefonen går i standby-läge (dvs när skärmen är avstängd). Så fort du börjar använda telefonen så slås uppkopplingen på igen. Detta tar kanske någon sekund extra, men det kan det vara värt om batteriet räcker längre. Det går också att använda tidsscheman för när uppkopplingen ska vara av, t ex på natten när du ändå ligger och sover.

Betyg: ★★★☆☆
Kostnad: Gratis
Annonser: Nej
Ladda ned Data on demand

Taggar:, , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar