Spela upp dina filmer med mVideoPlayer

mVideoplayer är en mycket bra videospelare, även om den inte spelar upp en massa olika format om du inte har hårdvarustöd för det. Det innebär alltså att du fortfarande måste konvertera filmerna för att de ska funka på telefonen.

Men det gör inte så mycket, eftersom programmet är intuitivt upplagt och fullspäckat med bra funktioner. I listläget kan du söka efter vald film på Imdb, ladda ned tumnaglar och leta efter undertexter. Programmet har stöd för en rad undertextformat, du kan använda gester, låsa skärmen (perfekt om man behöver gnugga bort en irriterande fettfläck under uppspelning), spara bokmärken, synka undertext och ställa in färg, storlek etc.

Kort sagt: en kompetenet uppspelare om du inte har krav på att den ska kunna spela upp all jordens filmformat.

Betyg: ★★★★½
Kostnad: Gratis
Annonser:
Ja
Ladda ned mVideoplayer

Taggar:, , , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar