SMS Backup & Restore sparar dina SMS

Om din telefon börjar bli seg när du öppnar ditt sms-program så kan det bero på att du har en miljon meddelande i inkorgen.
SMS Backup & Restore är ett litet anspråkslöst program som gör en enda sak: sparar undan dina sms så du kan radera dem utan att riskera att förlora något viktigt. Personligen ogillar jag tanken på att ha mina meddelanden arkiverade hos någon annan, utan föredrar att backa upp dem på minneskortet.

Tillgängliga format är  XML, redo att öppnas på din hemdator för vidare äventyr i arkiveringens tecken. SMS Backup & Restore indexerar meddelanden snyggt och prydligt, och du kan kika på dem direkt i programmet, samt återställa hela högen om du skulle ångra dig.

Betyg: ★★★☆☆
Kostnad:
Gratis
Annonser:
Nej
Ladda ned SMS Backup & Restore

Taggar:, , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar