Välkommen till Diamondroid!

Det här är sidan är till för dig som har en Androidtelefon. Varje dag strömmar det in nya appar till marknadsplatsen, och det kan vara svårt att överblicka vad som är bra eller dåligt. Det blir lätt en evig rundgång av nedladdning och sedan radering av skräpapplikationer.

Nu kan du bespara dig besväret med att själv leta. Syftet med Diamondroid är helt enkelt att plocka russinen ur kakan åt dig. Jag skriver bara om applikationer jag gillar och själv använder. Betygsättningen går i en skala från 3 till 5, vilket innebär att jag aldrig kommer skriva om applikationer som är sämre än bra. På så vis kan du vara säker på att allt jag tipsar om är något att ha.

Berätta gärna om applikationer du gillar! Skriv till tips@diamondroid.com!

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar